magnum-kapsuli

14.50 лв.

Предназначение
За борба с мравки на открито и закрито

Активно вещество
Имидаклоприд – 0.01 г / 100 г
S-метопрен -0.08 г/ 100 г.

Вид на препарата
Примамка под формата на капсули с гел. Съдържа Bitrex за предотвратяване поглъщането от деца.

Опаковка
3 капсули х 5 гр.

Производител
Mylva S.A., Испания

Полезна информация:

text-arrow

Категория: .

Описание на продукта:

Кога помага?

При борба с всички видове мравки на открито и закрито, в и около сгради, болници, ферми, жилища, апартаменти, гаражи, дрешници, дворове и градини. Особено подходящ за малките, кафяви (фараонови) мравки, нападащи панелните жилища. Удобен за употреба във влажни помещения, където не могат да се залагат гранулирани примамки.

Как действа?

BugAway Магнум гел за мравки притежава концентрирана формула и съчетава действието на две активни вещества. Съдържа силно атрактивна примамка за всички видове мравки. Те пренасят гела в гнездата си и хранят с него ларвите и царицата. Цялата колония загива до няколко часа, дори и да не знаете къде точно се намира тя.

Как се ползва?

BugAway Магнум гел за мравки е готов за употреба и лесен за прилагане. Гелът е разположен в херметични капсули. Така се запазва пресен за дълго време. Не се налага да се нанася върху повърхността на шкафове и мебели, както когато се прилага от спринцовка. Просто отчупете края на капсулата, изстискайте гела в легенчето и поставете в близост до местата, където мравките преминават. След кампанията само изхвърлете капсулата и шкафът Ви остава чист и без остатъци от препарата. Съдържа силно горчиво вещество, за да се избегне случайно поглъщане от деца и домашни любимци.

Една опаковка е достатъчна за обработката на голяма къща с дворно място.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Магнум гел за мравки (15 гр.)”

clear formSubmit