magnum-gel

14.50 лв.

Предназначение
За контрол на хлебарки в жилищни помещения

Активно вещество
Имидаклоприд – 2.15 г / 100 г
S-метопрен -0.5 г/ 100 г.

Вид на препарата
Примамка под формата на капсули с гел. Съдържа Bitrex за предотвратяване поглъщането от деца.

Опаковка
6 капсули х 2.5 гр.

Производител
Mylva S.A., Испания

Полезна информация:

text-arrow

Категория: .

Описание на продукта:

Кога ни помага?

Когато всичко, което сте пробвали в неравната борба с хлебарките, се проваля. Случвало Ви се е, нали? Пробвате какво ли не, за да прогоните хлебарките от живота си, но те не желаят да Ви напуснат. Хлебарките развиват резистентност към популярните препарати за масова употреба и Вие оставате разочаровани, докато те триумфират. Или успявате да ги унищожите в дома си, но те отново прииждат от съседите Ви. Играта, обаче се променя.

Как действа?

Поголовно! BugAway Магнум гел за хлебарки съдържа силно атрактивна примамка за всички видове хлебарки и съчетава действието на две активни вещества. Има лавинообразен ефект – хлебарките се заразяват една друга и цялата популация изчезва от дома Ви. Примамката привлича хлебарките от разстояние 1 м. При контакт, те се заразяват, пренасят примамката в убежищата си и заразяват дори и укрилите се екземпляри.
Залагате в дома си, а BugAway Магнум гел за хлебарки работи дори и у съседите Ви!

Как се ползва?

Лесно! BugAway Магнум гел за хлебарки е напълно готов за употреба. Гелът е разположен в херметични капсули. Така се запазва пресен за дълго време. Не се налага да се нанася върху повърхността на шкафове и мебели, както когато се прилага от спринцовка. Просто отчупете края на капсулата, изстискайте гела в легенчето и поставете в близост до местата, където хлебарките преминават. След кампанията само изхвърлете капсулата и шкафът Ви остава чист и без остатъци от препарата. Съдържа силно горчиво вещество, за да се избегне случайно поглъщане от деца и домашни любимци.

Една опаковка е достатъчна за обработката на голям апартамент. Продуктът запазва действие до 4 месеца.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Магнум гел за хлебарки (15 гр.)”

clear formSubmit